Het belang van natuurlijke huidverzorging

Ik probeer altijd weer bij klanten te benadrukken dat het van belang is je huid te verzorgen. Buiten het feit dat verzorging met de juiste producten en de juiste routine je huid mooi, stralend en gezond kunnen maken, is het holistische aspect van verzorging goed voor jezelf en je innerlijke welbehagen. Probeer echt in de ochtend en in de avond een moment van verzorging (en dus van ontspanning!) in te bouwen. Een mooie huid is je eigen verantwoording , ik kan je helpen, ondersteunen en adviseren, maar uiteindelijk moet je het zelf doen…..). Bij mij kun je terecht voor een intensieve reiniging, effectieve massages, professioneel huid en productadvies, voedingsadvies (met betrekking tot huidklachten/problemen) en een gezellig moment samen J. Thuis ga je dagelijks aan de slag met de natuurlijke huidverzorgingsproducten van The Green Goddess.

Op mijn website vind je van elk product een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Maar neem het allemaal niet te serieus….. Huidverzorging is heel persoonlijk, het moet bij je passen. Ik ben wars van regeltjes en 1-2-3 stappen…… Zoek voor jezelf de fijnste routine, die goed bij jouw leven past. Leer je huid kennen, en kijk hoe deze reageert. Als de huid niet in balans is, werk daar dan eerst aan, ook van binnenuit.

Als je het fijn vind elke dag een masker te nemen, doe dat dan lekker ! Wil je een peeling vaker gaan gebruiken omdat je huid sterker is geworden en je meer wil gaan stimuleren ? Doe gerust ! Uiteraard moet er wel eerst een balans zijn, dat wil zeggen dat de huid niet meer te vet te droog of te gevoelig is. En natuurlijk sluit ik ook nu weer huidziekten/ontstekingen buiten.

Streef ernaar een gezonde mooie sterke huid te krijgen. Er is geen reden te bedenken waarom je geen stralende goeie huid zou kunnen krijgen. Ook huidziekten als rosacea, psoriasis, acne en b.v. exceem, kunnen aanzienlijk verbeteren. Er moet dan wel hard gewerkt worden….

Gebruik bij je dagelijkse verzorgingsroutine je handen, geen watten. In handen zit oer-energie…. Je huid zal er blij van worden ! Alle producten zijn met je handen aan te brengen en in te masseren. Masseer alles (stevig) in, zo heb je weer twee maal per dag alle huidfuncties aangewakkerd en gestimuleerd. Dit werkt ook anti aging ! Lees meer over het aanpakken van rimpels en fijne lijntjes in mijn blog over HUIDPROBLEMEN / rimpels en fijne lijntjes.