Mijn naam is Barbara Baars¬†van Huijstee.¬†Ik heb een ware passie voor de huid en huidverzorging, en alles wat daar mee te maken heeft. Mijn moeder was een grote inspiratiebron. Ik vond (vind) haar prachtig. Als kind legde ik al plakjes komkommer op haar gezicht, pikte ik haar PUPA make-up, en sprayde haar L’air du Temps op. Ontelbare keren trok ik de natuur in om thuis te komen met plantjes en bloemetjes waar van alles van gebrouwen werd…M’n vader haalde ik over een kaptafel te timmeren met erachter een “glamour” spiegel met lichtpeertjes rondom..zo gaaf…!

Ervaring van Barbara Baars:

Door de jaren heen ontelbaar veel merken en producten uitgeprobeerd. M’n huid was hyper gevoelig, maar is uiteindelijk in balans gekomen. Niet in de laatste plaats door steeds meer puurdere producten te gaan gebruiken. Maar zeker ook door een beter voedingspatroon. Schoonheidsspecialiste diploma gehaald, en vele cursussen en workshops gevolgd. Ook op het gebied van voeding. Geen huidadvies zonder voedingsadvies !!

Ik wil graag m’n uitgebreide ervaring en nuttige kennis over de huid, huidverzorging, en voeding ( m.b.t. huidproblemen ) met je delen !! The Green Goddess.…jij bent een godin, ik ben een godin, we zijn allemaal godinnen !! Voel jezelf zo, leef ernaar, gun jezelf het beste, zo groen, puur en biologisch mogelijk !!

Barbara Baars van Huijstee

Barbara Baars